Lørdag 26.09 spilte damelaget sin aller første hjemmekamp, der vi møtte damene fra Haugesund Hurricanes.

Begge lag tapte sine åpningskamper tidligere i sesongen, så det var to lag som var ekstra lystne på sin første seier som møttes på Jordal denne flotte høstdagen.

I første quarter gikk det litt trått for begge lag, spesielt på den offensive biten. Defensivt gikk det imidlertid veldig bra for Trolls, og første touchdown ble scoret av nettopp defense da CB #10 Anette Bach Brenders fikk en pasning fra Haugesunds QB rett i fingrene og løp inn damelagets første touchdown noensinne. Etter hvert kom også angrepsspillet i gang, og QB #2 Martine Enger serverte noen nydelige pasninger, og sørget for at WR #89 Pia Edvardsen og WR #85 Liv Klemetsaune kunne notere seg hver sin touchdown på blokka.

Special teams gjorde også en hederlig innsats og sørget for at Haugesund måtte starte langt nede på egen banehalvdel flere ganger. Defense jobbet knallhardt hele kampen, og sørget for at Haugesund slet med å få 1st downs, og når vi i tillegg kunne notere enda en TD på forsvarsspillerne våre etter en fumble recovery av OLB #20 Mette Isaksen i Haugesunds endzone er det vel ingen tvil om at forsvaret kan vinne kamper. Haugesund la press på løpespillet vårt gjennom hele kampen, men også der hadde vi til tider bra trøkk, og vår siste touchdown var det RB #24 Laura Soleng som løp inn på et read option spill nær målsonen.

Alt i alt er vi enormt fornøyde med å vinne vår første kamp, og at forsvaret sender Haugesund hjem med en smultring i bagasjen er ren bonus.

Neste kamp for damelaget spilles på kongstenbanen i Fredrikstad 25.10.15, der motstanderne er Fredrikstad Queens.
Queens vant 42 – 0 mot Haugesund da de møttes, så her forventer vi en tøff kamp mellom to sterke lag.

For de som ikke hadde anledning til å være på Jordal, kan kampen sees i sin helhet her: