Trolls U17-lag sesongdebuterte på lørdag med seier mot Kristiansand Gladiators. Sluttresultatet ble 50-22 og med det en solid seier.

U17-laget har opplevd et generasjonsskifte, etter at spillerne fra den sterke 97-årgangen har gått opp til U19 og senior. Å erstatte spillere som QB Atle Haaland, LB/RB Christoffer Delgado og en rekke andre startere er ingen lett oppgave, men kampen viste at det finnes mye potensiale i laget – og også en del ting som må jobbes med.

Gladiators åpnet best, etter at en fumble ga dem muligheten i god posisjon på banen.Kort tid etter avspark sto det dermed 8-0 til Gladiators, men Trolls kom raskt tilbake. Ledet av løpespillet til RB Fredrik Lien produserte offence jevnt og trutt yards, samtidig som Gladiators ikke klarte å svare. Gladiators viste at de hadde noen spillere som kan løpe med ballen, og var ikke ufarlige i angrep, men de gjorde også noen avgjørende feil og klarte derfor ikke å holde følge. Utover i kampen ble også forskjellen i antall spillere tydelig: Trolls stilte med 20 mot Gladiators 14 spillere, og med flertallet av spillerne på banen både på offence og defence ble det etter hvert tungt for gjestene.

Trolls viste som nevnt mye potensiale og at det er mange spennende spillere i troppen, men trenger å utvikle flere trusler offensivt og må få igang pasningsspillet mer. Defensivt må taklingene sitte bedre og motstanderne kan ikke slippe til så lett på løp til utsiden. Vi er sikre på at trenerteamet jobber med disse tingene i ukene framover, og tror ikke vi har sett det beste av dette laget enda.

Neste kamp for Trolls U17 er allerede på lørdag, da Bærums Verk Gators kommer på besøk. Gators hadde spillefri i helgen, så de er så langt et ubeskrevet blad i årets U17-sesong. Med kun to semifinaleplasser i gruppa blir hver kamp avgjørende, så møt opp på lørdag og gi laget all støtte dere kan.