Her  kommer en noe forsinket rapport fra U15-lagets raid i Kristiansand 19. september, som endte med to solide seire.

Det rapporteres om en morsom tur med god stemning hele veien. U15-serien er organisert som kamphelger, og Trolls hadde «bye week» i første kamphelg. Det samme hadde Kristiansand, og vi visste derfor lite om hva som ventet fra hjemmelaget i første kamp. Det skulle vise seg å bli en ganske ensidig kamp der vi vant med solide 52-0. Resultatet forteller om en betydelig Trolls-dominans, men tøffere motstand ventet i kamp nummer to.

Da var det tid for et oppgjør med Oslo Vikings, som i tillegg hadde fordelen av å ikke ha spilt en kamp først. Trolls tok kommandoen fra start og skaffet seg en tidlig 6-0-ledelse på en turnover, men Vikings slo tilbake og utliknet kort tid etterpå. Da synes gutta det kunne være nok og dro ifra. Etter 19 ubesvarte poeng og 25-6 jevnet kampen seg litt mer ut og backups fikk mer spilletid. Muligens begynte også beina å kjenne at man var godt inne i kamp nummer to for dagen. Lagene vekslet på å score og sluttresultatet ble til slutt 37-20.

I helgen som var hadde Trolls igjen spillefri, og neste kamphelg spiller vi kun en kamp, mot Lillestrøm Starfighters. Starfighters har åpnet sesongen med fire ganske klare tap, så Trolls må regnes som favoritter i den kampen.

Avgjørelsen i serien faller helgen etter i Bergen, da tre så langt ubeseirede lag skal møtes. Det blir da klart hvem som møtes i finalen 17. oktober. Eidsvoll 1814s, Åsane Seahawks og Trolls står alle med full pott så langt, og det er ingen tvil om at det er duket for tre intense oppgjør på Myrdal 10. oktober.