Etter et knepent tap i semifinalen mot Oslo Vikings forrige uke var det klart for bronsefinale på lørdag mot Tønsberg Raiders. Da lagene møttes i serien var det jevnt i starten, men etter hvert dro Trolls fra og vant komfortabelt 66-37 i en veritabel scoringsfest på Haraløkka. Denne gangen skulle kampbildet bli et annet, og det ble en veldig underholdende kamp for publikum i solsteiken på Frogner Stadion.

Trolls åpnet best og så ut til å ha kontroll tidlig, mot et Raiders-lag med få spillere på sidelinjen. Med mindre stall, stekende hete og et Trolls-lag som nok var holdt som favoritter på forhånd kjempet Raiders innbitt og viste at de har noen spillere i laget som kan få til mye med ballen i hendene. Raiders utliknet forspranget flere ganger, men våre gutter holdt unna til slutt og kunne feire seier med sifrene 46-38.

Nå venter sommerferie, før spillerne på U17 skal i aksjon igjen til høsten, enten som del av U19-laget eller, for de yngste gutta, på U15 der erfaringene fra U17-serien kommer veldig godt med. Vi gleder oss til å se alle gutta i aksjon igjen etter sommerferien.

I finalen levde Eidsvoll 1814s opp til favorittstempelet og slo Vikings 43-16.