Søndag dro Trolls U15 med 21 spillere til Karlstad for å ha en felles trening og scremage med Carlstad Crusadors. Dette er vennskapsklubben til Trolls. Etter en treningsøkt på to timer først, serverte Carlstad en god lunsj.

Trenere og spillere gruet/gledet seg til scremagen/trenings kamp med 10 spill hver på offence og så defence , dette holdt vi på med i to nye timer . Carlstad var store på O-line/D-line, og da vi manglet noen av de sentrale spillerne våre ble det tøft inne på linja. Spillene gikk forholdsvis greit. Vi hadde også med oss 2 nye spillere som O-line. De gjorde en kjempe jobb.

Det ble en god og lang trening for spillere og trenere. Etter endt dag var det mange av våre unge krigere som var slitne, men smilet kom fort etter en godt gjennomført treningsøkt og hyggelige «kolleger».

Nå ventet en busstur på 2.5 time.  Bussturen ble rolig, og spillerne lå utslitte i setene sine.

En veldig bra tur hvor vi fikk trent og lært masse. Dette lover godt for tiden videre.

Vi ønsker Carlstad velkommen til Oslo senere i høst.

 

Foto: Truls Bråthen og Michelangelo Figueras Klyx
Tekst: Truls Bråthen