Trolls -Swans

På søndag spilte U19 laget bortekamp mot Gjøvik Swans. På den noe korte Vind stadion, ble Trolls møtt av det ferske U19 laget til Gjøvik Swans. Swans supporterne koste seg i helgens få timer med sol og tailgating på parkeringsplassen før de etterhvert tok turen til tribunene for å heie frem svanene.

De kunne fortelle at de var strålende fornøyd med å ha et juniorlag for første gang.

Før kampstart var det jevnt fordelt med spillere fra begge lag som sto klar til å gjøre en innsats. Kampen startet jevnt, og begge lag gjorde seg raskt gjeldende på banen. Det var med hjerte i halsen at en fra sidelinjen kunne se Swans quarterback løpe med ballen selv, og han kom seg skummelt langt nedover Trolls banehalvdel før han ble stoppet.

Ti minutter ut i kampens Q1, løp Trolls inn sin første touchdown. Swans bruste enda litt med fjærene og klarte å stoppe Trolls fra å få ekstrapoeng.

Kampen var enda relativt jevn, men når Trolls fikk sin andre touchdown etter tjue minutter var kampens mest spennende del over. Mot slutten av Q2, var stillingen blitt 37-0, og løpende klokke gjorde seg gjeldende.

Trolls fortsatte å dominere kampen også etter half time, og vant overlegne 64 – 0.

De få tilskuerne som hadde møtt opp for å se på var godt fornøyde med kampen.

 

Tekst: Siri Vik
Foto: Siri Vik