Overlegen seier i Bærum

Søndag 17. september spilte U19 laget nok en bortekamp. Denne gangen mot BVHIF Ironmen på Gommerud kunstgressbane i Bærum.

Allerede fra start var det forskjell på lagene, Ironmen stilte mannsterke med 40 stykker, mot bare 17 blåkledde Troll.

Til tross for at Trolls allerede etter fire minutter fikk satt sin første touchdown, var første del av kampen jevn.

Ved Q2 stod det fortsatt 0-7 i favør Trolls. Det var  en spennende og jevn match,  også fra tribunen. Ironmen presset til tider godt oppover mot mållinja, men et godt Trolls forsvar gjorde så vi beholdt nullen, og ledet med 0-28 framt til det sto to minutter til halftime. Da fikk Ironmen sin eneste touchdown i kampen, men det var ikke det siste som skjedde i omgangen.

Trolls ledet bekvemt med 7-35 til pause

Etter pause kladdet det litt på banen, både for lagene og dels for dommerne (så det ut til). Men da kampen etter hvert kom i siget, så rauset det fort på med nye poeng til Trolls. Det sto 7-55 etter Q3, og det ble også sluttresultatet.

Selv om det ikke var så mange tilskuere, var det god underholdning i godt og vel to timer for de som hadde møtt opp for å se kampen.

Tekst: Mette Bakkeli