Fortsatt best i Norge!

Lørdag 30. september kom Haugesunddamene til Oslo for å ta igjen det de tapte for to uker siden. Med blod på tann og et hevngjerrig sinn hadde damene vært i fotballmodus ca. et døgn mer enn Trollsdamene. Og det var merkbart! Med bare 13 spillere på rosteren, mot Trolls som var dobbelt så mange, starter kampen med to ubesvarte touchdowns av Hurricanes.

Det var tungt for Trolls å komme inn i kampen.

Så løsnet noe, med 5 minutter igjen av første halvdel klarte Cathinka Sandsdalen å fomle til seg ballen i målsonen, og Trolls entret scoretavlen. Hurricanes hadde så noen spill som ikke gikk noen vei, og plutselig en dårlig snap, som Liv Klemetsaune og Karen Lian klarte å fange til seg. Og så med 6 sekunder igjen på klokka, løp QB Anette Bach Brenders inn Trolls’ andre touchdown! Kicker Ann-Kristin «Anki» Myhre Hornsletten følger etter med å sparke inn ekstrapoeng, og damene går ut i halvtid med 14-14 på tavla.

Andre halvdel åpnet med en QB-sack som dessverre sendte Hurricanes’ QB på legevakta med tre brudd. Deretter fikk rookie Andrine Haugejorden en lang pasning som endte med en overlegen touchdown. Videre dominerte Trolls’ forsvar og vant ballen tilbake gang på gang! Etter ytterligere to touchdowns av Cathinka Sandsdalen, og 2 av 3 godkjente ekstrapoengsforsøk av kicker Anki, endte kampen med 34-14.

Trolls forblir Norges beste damelag!

Tekst: Vibe Solheim
Foto: Henning Stranden