Ubeseiret

Vålerengas unge krigere, U-15 skulle møte Eidsvoll til kamp på Frogner, og første hjemme kamp om hvem som går videre ubeseiret i serien.

Vålerenga stilte med 19 spillere, (8 startere er på ferie…..) dette grunnet flytting av kamper etter at serieoppsett var ferdig. Eidsvoll stilte med ca. dobbelt så mange spillere, men Trolls coachene hadde gjort en grundig jobb i forkant med analyse av kampfilm, så 1814`s møtte et Trolls som var godt forberedt.

Vi var ganske spente hvordan kampen ville utarte seg da vi manglet mange sentrale spillere, igjen så har vi jobbet med dette den siste uka og de som spilte kampen gjorde som vi hadde trent på

Trolls begynte med ballen og produserte mye på bakken. Dessverre satt ikke pass spillene  slik vi ønsket. All ære til Eidsvolls defence. Det ble mye hard løping, som resulterte i at vi fikk mange yards og kom oss oppover på banen.

Trolls offence slet med å få poeng på tavla, men etter en lang drive med med flere harde løp av Wiliam Sprauten (RB) ble det en god posisjon for Jonas Wiik Gabrielsen (QB). Jonas så muligheten og løpe inn touchdown, det stod 6-0. Vi lyktes også med fieldgoal så stillingen ble 8-0.

Defencen fortsatte å dominere kampen og lot ikke Eidsvoll få noen touchdowns. Offencen fortsatte å løpe resten av kampen, og det ble produserte mange fine driver, men Trolls greide dessverre ikke å få flere poeng på tavla.

All ære til de 18 som spilte, nå reiser 3 av U-15 gutta med U-17 Landslaget for å spille Nordisk den 13-14.oktober i Danmark. Lykke til.

Neste kamp blir den 15.oktober kl. 14:00, mot Lillestrøm Starfigthers på Lillestrøm. Greier Trolls defence og holde 0`en, og greier Trolls offencen å produsere mer kast? Møt opp å støtt Trolls unge krigere som feier over landet,

Tekst: Truls Bråthen og Per Os
Foto: Malin Brubak