Seriemestre

På lørdag besøkte U19 laget til Trolls, Lura Bulls i Stavanger. Det var så vidt de få fremmøtte supporterne hadde fått satt seg ned på tribunen før Trolls fikk sin første touchdown, og tok ledelsen med 0-7.

Når ballen ble sparket igang fikk Lura Bulls kontroll på ballen for en liten stund og jobbet seg yard for yard nedover banen, men de ble fort stoppet av det stadig så effektive forsvaret til Trolls.
Trolls tok kontroll over ballen og fikk en ny touchdown, og mens Trolls løp inn ekstrapoengene valgte også sola å melde sin ankomst. Om oksene fra Stavanger hadde håpet at solstrålene skulle få trollene til å bli til stein, ble de nok svært skuffet. Rett før 1. halvdel av kampen var over fikk Trolls sin sjette touchdown. Et mislykket forsøk på å sparke inn ekstrapoenget endte i stede for med at ballen ble løpt inn og to ekstrapoeng ble sikret.

Trolls ledet 0-44 til pause.

2. halvdel startet dramatisk da en av dommerne var uheldig og fikk to trollsspillere over seg. Hun knakk dessverre håndleddet og kunne ikke fortsette kampen. Hun ble hentet med ambulanse og vi krysser fingrene for at vi snart ser henne på banen igjen.

Kampens andre halvdel gikk relativt fort, med løpende klokke og et Lura Bulls som var så langt bakpå at de til slutt ble taklet inn i sin egen målsone. Trolls fikk tre nye touchdowns og vant til slutt kampen 0-64 og sikrer med dette seriemesterskapet med en kamp igjen i seriespillet. Dermed er det også klart at det blir hjemmekamp mot fjerde beste lag i semifinalen, hvilket betyr at dagens motstandere ligger an til å møtes på nytt.

Trolls vant 0-64

Tekst og foto: Siri Vik