Etter en ny solid seier i semifinalen mot Lura Bulls er U19 klare for finale på Briskeby Stadion i Hamar på lørdag. Der møter gutta BVH Ironmen fra Bærum, et lag satt sammen av spillere fra fire klubber. I tillegg til Ironmen har laget spillere fra Tønsberg Raiders, Drammen Warriors og Oslo Vikings. Ironmen slo Eidsvoll 1814s på bortebane i semifinalen og fikk revansj for tapet mot 1814s i seriespillet. Nå blir NM-finalen et klassisk oppgjør mellom Øst og Vest der Trolls vil gi alt for å hente en ny pokal hjem til Jordal

Dette blir en fest, og gutta trenger støtte på tribunen. Vi setter opp supporterbuss fra Jordal for alle som vil bli med på kampen. Påmelding og mer info om turen finner du her: https://www.deltager.no/u19-finalen_2017.

Under finalen vil også U15-laget motta pokalen for sitt seriemesterskap.

Bli med og støtt opp om laget – la oss vinne kampen både på tribunen og på banen.

Tekst: Simen Kristensen
Foto: Siri Vik