I helgen arrangerte forbundet en Dommer- og Trenersamling på Hamar hvor brorparten av landets mest engasjerte trenere og dommere var tilstede for å lære, sosialisere og ikke minst feire! Det var også duket for utdeling av en rekke priser. Vålerenga Trolls stakk av med to svært jeve priser.

Årets juniortrener: Truls Bråthen

Superveteranen Truls Bråthen er intet mindre enn en levende legende innen norsk amerikansk fotball. Bråthen har vært med siden tidlig 1980-tall, og da først som en meget talentfull og atletisk QB som mange vil hevde at er tidenes norske spiller på posisjonen. For de siste tiårenes generasjoner av amerikansk fotball-spillere her i Norge er Truls Bråthen nok langt mer kjent som det han har etablert seg som: En svært solid og engasjert ildsjel hos moderklubben Vålerenga Trolls.

Truls Bråthen brenner for trenergjerningen og for det å være et medmenneske som drar unge folk opp og frem.

Det handler om mer enn bare amerikansk fotball for Truls, og det synes på nær sagt alt han gjør!

Årets Dommerkollega: Øyvind Løken

Nå har ikke vi hørt begrunnelsen i år, men i fjor var bakgrunnen som ble oppgitt at denne prisen gis til en dommer som kan sine saker, som legger ned en innsats også for sine meddommere, og som dommerstanden generelt gjerne vil ha ved sin side på kampdag! Da er den meget erfarne dommeren Øyvind Løken en selvskreven kandidat, og også velfortjent vinner av årets dommerkollega 2017! Øyvind har dømt i mange år, og om vi ikke husker helt feil nærmer det seg snart 20 år hvor han også har vært å finne som internasjonal dommer. Med andre ord: Han kan sine saker!

Undertegnede opplever Øyvind som en faglig sterk dommer som er flink til å formidle, og som bidrar til god flyt i sine kamper.

Når han i tillegg kan kommunisere med et glimt i øyet, så er det flere enn bare dommerne som ser på ham som en god football-kollega!

 

Tekst og bilde er hentet fra http://amerikanskfotball.tnfj.com/nyheter/forbundet-arrangerte-samling-delte-ut-velfortjente-priser/