På lørdag inviterte Trolls U13 til Training Camp og scrimmage på Jordal. Det ble et fantastisk oppmøte av både foreldre og barn, og totalt 50 unge og lovende spillere fra Vålerenga Trolls, Oslo Viking, Kolbotn Hunters, Lillestrøm Starfighters og Eidsvoll 1814`s tok turen til Jordal.

Da det er dessverre ikke er noe seriespill for de minste er det gøy å kunne samle lagene på Østlandet for trening, scrimmage og sosialt hygge.

I tillegg til en rutinert trenerstab var vi heldige å få med oss flere erfarne spillere fra Trolls U15, U17 og U19, deriblant to landslagsspillere.

Det er viktig å lære av de beste.

Training campen begynte klokken 11:00 med lett oppvarming og yoga, før det ble satt igang posisjonstrening. Etter en kort drikke- og spisepause ble det det scrimmage, og forbundet stilte med dommer så alt skulle gå ordentlig for seg.  Vi benyttet anledningen til å få litt kamperfaring før turen til Lucia Cupen i desember, kampen ble derfor Trolls mot «røkla». Resultatet er vi ikke så opptatt av, men det ser svært lovende ut for den yngre Trolls generasjonen..

Training campen ble avsluttet klokken 15:30, da var det nok kalde foreldre på sidelinjen og en gjeng slitne barn. Takk til alle oppmøtte.