Trolls og Drammen Warriors har gått sammen om en farmeravtale for 2018-sesongen. Avtalen innebærer at Trolls unge og nye spillere kan få kamperfaring på Warriors lag i andre divisjon, mens Warriors beste spillere får muligheten til å delta med Trolls i eliteserien. Klubbene hadde også et samarbeid i 2017-sesongen, ettersom Warriors da ikke hadde nok spillere på seniornivå til å stille eget lag, men da gjennom at Warriors-spillerne deltok som spillere på Trolls lag i eliteserien og andre divisjon. Trolls har tidligere besluttet ikke å melde på to lag i kommende sesong, da spillerstallen ikke ble vurdert som stor nok til dette.

Reglene for farmeravtaler innebærer at 20 Trolls-spillere må føres opp på en liste over rene eliteseriespillere og låses til å kun spille der, mens samtlige av Warriors spillere fritt kan delta på begge lag. Dette er en vinn-vinn for begge parter, da flere Warriors-spillere viste i fjor at de kan bidra på høyeste nivå, samtidig som det er svært nyttig for Trolls å ha en arena der nye og unge spillere kan skaffe seg mer kamperfaring på seniornivå. Avtalen legger også opp til samarbeid om felles treningsleire og liknende fram mot sesongen.

Vi gleder oss til et spennende samarbeid i 2018-sesongen.

Tekst: Simen Kristensen