Antallet givere gjennom grasrotordningen har vokst jevnt og trutt de siste årene, og i år setter vi ny klubbrekord i inntekter gjennom ordningen. I skrivende stund har vi opptjent 56.103 kr fra 228 spillere hos norsk Tipping som har registrert Trolls som grasrotmottakere. Forrige toppnotering var i 2012, men denne er nå passert. Det hører med til historien at antall spillere tilknyttet oss nå er vesentlig høyere enn det var den gang – antagelig mistet vi en eller flere storspillere den gangen. Antallet spillere har vokst hvert år siden ordningen bli innført i 2009.

 

Hvis du selv spiller hos Norsk Tipping og ikke har registrert grasrotandelen på oss, eller du kjenner noen du kan spørre, oppfordrer vi deg til å få dette registrert. Det er enkelt, og kan gjøres både på nett og på Norsk Tippings utsalgssteder i butikker og kiosker. Oppgi klubbens orgnr (983 507 433) eller søk opp Vålerenga Amerikansk Fotball. Mant trenger bare registrere seg en gang, så vil grasrotpengene tikke inn framover.

 

Når man er registrert som grasrotgiver går 5% av det man spiller for til klubben, det koster altså ikke den som spiller noen ting. Dette er med andre ord så nære gratis penger som man kommer. Her gjelder at mange bekker små blir mye vann etter hvert, og 56.000 tilsvarer mange dugnadstimer eller vaffelsalg. Vi håper derfor enda flere tar seg tid til å registrere grasrotandelen sin på oss.

Tekst: Simen Kristensen