Trolls har fått innvilget støtte på 140.000 kr fra Sparebankstiftelsen DNB til juniorprogrammet i klubben. Støtten er primært tenkt til utstyrskjøp, og dekker utlånsutstyr, baller, blokkeputer og annet nødvendig utstyr. På tross av en vanskelig treningssituasjon på grunn av stengningen av kunstgresset på Jordal, har klubben opplevd vekst på de forskjellige juniorlagene, og nok utstyr til alle er en utfordring. Bidraget fra Sparebankstiftelsen DNB vil hjelpe veldig på dette området, og vil gjøre det mulig for oss å holde prisen nede for å delta på juniorlagene.

Vi ønsker at klubben skal være tilgjengelig for barn og unge uavhengig av økonomi, og det å kunne tilby trygt og riktig utlånsutstyr er viktig for å kunne få til dette. I tillegg trenger naturligvis lagene en del utstyr også – baller, treningsutstyr og liknende. Alt i alt vil bidraget gjøre hverdagen til lagene langt enklere og bidra til at vi kan inkludere enda flere spillere i Trolls-familien

 

Vi takker Sparebankstiftelsen DNB for støtten og lover å forvalte pengene godt

 

Tekst: Simen Kristensen