Lørdag 17. mars ble det arrangert training camp i regi av Vålerenga Trolls. Her ble det flag fotball for U11, posisjonstrening og scrimmage for U13, samt vennskapskamp for U17 (Trolls mot Gøteborg Marvels).

Av de minste var det et godt oppmøte med 15 stk. flag fotball spillere. Det var spillere fra Sand Falcons og Vålerenga Trolls.

På U13 var det godt representert med spillere fra Eidsvoll 1814`s , Lillestrøm Starfigthers , Sand Falcons, Oslo Vikings, Vålerenga Trolls og Kolbotn Hunters . Trolls stilte igjen med flest spillere da vi har en stor spillerstall. Tilsammen var det ca. 40 spillere.

Vi gjennomførte den første delen av treningen med posisjonstrening. Spillerne ble godt drillet av egne posisjonstrenere så det ble mye repetisjoner og terping på det viktige fotarbeidet. Gruppene ble så satt sammen og plassert mot de gruppene de kom til å møte på banen under screemage.

Det ble så servert varm lunch til spillere og trenere fra snille Trolls foreldre som hadde stilt opp.

Etter lunch ble det litt mer repetisjon før det ble gjennomført en kontrollert screemage. Som følge av litt for få spillere fra enkelte lag ble vi nødt til å slå sammen lagene. Det ble «spilt» Trolls/Hunters mot 1814`s/Starfighters/Vikings til stor glede for barna. Det er dessverre ingen serie for de minste i Norge, så det å endelig å kunne få «spille» blir tatt godt i mot. Fremtiden til Trolls ser lys ut.

Etter 4 timer med Camp gikk slitne spillere, trenere og foreldre hjem meget fornøyde.

Tekst: Truls Bråthen
Foto: Tom Kristian Gusterud og Leidolv Magelssen