Det var 28 spente og kampklare U15 / U17 spillere som møtte i Manglerudhallen lørdag formiddag den 17.mars. For første gang skulle gutta trene og spille sammen et utenlandsk lag.
Fra vårt naboland kom Gøteborg Marvels på dagsbesøk. De stilte med 25 spillere, hvorav 4 jenter, samt en stab med trenere og lagledere.

Første del av dagen ble gjennomført med felles trening på tvers av lagene. Det var fokus på utvikling av spillere i de ulike posisjonene. Med et knippe godt kvalifiserte trenere fra Sverige og Norge, samt dyktige seniorspillere fra Trolls, ble det tett individuell oppfølging. Den enkelte spiller ble vurdert, korrigert og løftet i forhold til sine kvaliteter og erfaring.

Etter litt påfyll av energi, i form av varm lunsj, var spillerne rustet for ”kamp”.

For en del av Trollsspillerne var det første gang de prøvde seg på banen. Begge lag fikk smake på litt motstand, men det var Trolls gikk seirende ut av ”kampen”. En god forsmak på kommende sesong, men ingen grunn til å hvile på laurbærbladene.

Scrimmage ble dømt av to nyutdannede dommere fra Eidsvoll 1814. En stor takk til de for at de stilte på kort varsel!

Nye bånd er knyttet – og vi håper det ikke blir lenge til vi ser Gøteborg Marvels igjen!

Til alle Trollstrenere, seniorspillere, foreldre og utøvere som bidro til gjennomføring av dagen – tusen takk for innsatsen!

Tekst: Mette Wenli
Foto: Leidolv Magelssen