Det er snart tid for seriestart i eliteserien, og seniorlaget åpner «hjemme» på Frogner mot Eidsvoll 1814s på søndag. Treningssituasjonen har vært krevende i vinter, med treninger på litt forskjellige steder underveis, men laget er nå tilbake på klubbhuset og trener på Kampen Skole. Vanskelige treningsforhold har ikke bidratt positivt til rekrutteringen, men med en sterk U19-sesong i høst er det flere spillere derfra det blir spennende å følge i årets eliteserie.

I år stiller klubben kun med seniorlag i eliteserien, etter flere år med et rekruttlag i andre divisjon. Samarbeidet med Drammen Warriors er videreført, og siden Drammen i år stiller eget lag i andre divisjon vil det være muligheter for spilletid der for de av spillerne som trenger spilletid på litt lavere nivå. Enkelte Drammen-spillere vil også bli å se på banen i Trolls-drakt som en del av farmeravtalen.

Årets lag har gjort en del endringer i spilleopplegget før sesongstart, og det blir spennende å se hvordan dette slår ut på banen. Det er et ungt lag som stiller til kamp, der nøkkelspillerne i stor grad har gått gradene i Trolls juniorprogram. Stemningen i laget er god og laget gleder seg til kamp. På trenersiden videreføres kontinuiteten med samme trenere som i fjor i Scott Boer, Anders Hjerpseth og Terje Pedersen.

Vi gleder oss til å komme i gang igjen – vi ses på Frogner!

Tekst: Simen Kristensen