I helgen ble årets første Jamboree arrangert for U11 og U13 i regi av Vålerenga Trolls og NAIF. Hele 35 barn møtte opp for å delta både lørdag og søndag fra lagene Trolls, Vikings, Starfighters og 1814`s. Da det ikke finnes noen serie for de minste er dette en fin arena for de unge og lovende spillerne våre for å utvikle seg videre. Vi var heldig med det fine været, og både barn og unge koste seg. Vi var også så heldige at vi hadde fått satt opp en «pølsebod» for salg av brus, pølser og hamburgere samt utdeling av gratis kaffe fra Det Sorte Gull.

Jamboree handler om muligheten til å spille/konkurrere i Tackle Amerikansk fotball, uten at klubben må ha mange nok til å stille et helt lag da vi ser at dette har vært utfordrende for flere. Trolls var sterkt representert på Jamboree med rundt 20 spillere, noe som lover godt for tiden videre og ikke minst før turen til Gøteborg 19. mai.

Lørdagen var det lagt opp til felles treninger, undervisning i SAFE og sosialt i form av varm mat servert av snille foreldre på Trolls. Vi var så heldig at vi hadde fått med oss flere dyktige trene (hele to som er innlemmet i Hall of Fame), samt spiller fra Trolls sitt damelag. Det ble en lang dag i varmen, med intensivitet og mye posisjonstrening.

Program lørdagen var som følger:
Oppvarming
SAFE lære og takle
Vann pause
Trening i posisjoner med dyktige posisjonstrenere  (hele to som medlem i Hall of Fame)
Varm lunsj
Oppvarming
En mot En
Vann pause
Sette samme lag
Slutt

Heldigvis fortsatte det fine været på søndagen, og det startet med litt lett trening før det ble spilling med blandet lag, noe som var høydepunktet for barna hele helgen. Mange gode prestasjoner å spotte.

Program søndag var som følger:
Oppvarming
Spille kamper med blandede lag
Samling og avslutte

Det var en sliten, men godt fornøyd gjeng.

Neste Jamboree er 26.-27.mai på Eidsvoll.

Foto: Tom Kristian Gusterud