Med en tynn tropp, spillere som spilte begge veier og bortimot varmerekord i Bergen ble det en slitsom bortekamp for eliteserielaget. Åsane Seahawks vant kampen 28-7, men det kunne fort gått annerledes.

 

Med kun 19 spillere suitet opp var troppen helt på grensen til det uforsvarlige, men de 19 ga alt i kampen og det var små marginer som skilte lagene. Trolls ble stoppet to ganger på goalline og to ganger til godt inne på Seahawks banehalvdel, i tillegg til å bomme på et field goal-forsøk.

 

Offensivt flyttet Trolls ballen og skaffet yards, men var ikke i stand til å levere på den siste tredjedelen av banen. Det straffer seg i amerikansk fotball, og dermed ble det Seahawks som kunne innkassere seieren.

 

Nå venter bye week før returoppgjøret spilles på Frogner. Forhåpentligvis med en litt større tropp og noen nøkkelspillere tilbake fra skader. Da har Trolls alle muligheter til å slå tilbake.

Tekst: Simen Kristensen
Foto: Åsane Seahwaks