I helgen ble årets tredje Jamboree arrangert for U11 og U13 i regi av Eidsvoll 1814`s og NAIF. Hele 49 barn møtte opp for å delta både lørdag og søndag fra lagene Trolls, Starfighters, Domers og 1814`s. Det var knall fint vær på Bøn, og til tider for varmt for både barn og voksne.

1814`s stilte med en stor og god trener stab, med blant annet Michael Hall og Tony «Touchdown» Simmons som tidligere har spilt WR på Patriots, og som ble draftet som nr. 52!!

Jamboree handler om muligheten til å spille/konkurrere i Tackle Amerikansk fotball, uten at klubben må ha mange nok til å stille et helt lag da vi ser at dette har vært utfordrende for flere. Det var dessverre litt labert oppmøte fra Trolls, med bare 9 spillere. Mye av dette skyldes nok det fine været og et tett program i mai.

Lørdagen var det lagt opp til felles treninger og sosialt i form av pølser og hamburgere servert fra Eidsvoll. I pausen var det lagt opp til at vi kunne se på U17 kampen mellom Eidsvoll 1814`s og Kristiansand Gladiators, hvor Eidsvoll gikk seirende ut.
Det ble en lang dag i varmen, med høy intensivitet og mye posisjonstrening. Guttene og jentene var slitne når vi avsluttet treningen kl 19:00. Da hadde de holdt på siden kl. 10:00

På søndag fortsatt det fine været, og det ble trening og spilling med blandet lag.

En godt gjennomført Jamboree av Eidsvoll.

Neste Jamboree er 2. juni på Lillestrøm

Foto: Tom Kristian Gusterud