På “fotballens nasjonaldag” – ja, også for amerikansk fotball – er det duket for årets første byderby i Tigerstaden! Runde 2 for våre seniorer i årets Eliteserie: Vålerenga Trolls (0-1) møter Oslo Vikings (2-0). Byderby, fotball “under the lights”, muligheter for å slå tilbake etter en svak serieåpning forrige uke – våre menn har mange gode grunner til å se frem til denne kampen!

Kickoff 19:00, billetter fåes kjøpt i døren (Vipps, kort eller kontant).

I helga som var fikk en forsmak på det trøkket man kan forvente fra begge lag, da U17-lagene våre møttes. Det ble et jevnspilt og nervepirrende oppgjør, der en sen TD fra Vikings sikret seier 12-10 i en kamp som lenge sto 6-10 favør Trolls.

Fra tidligere år vet vi at det går hett for seg når disse lagene møtes. De siste par årene har Vikings hatt overtaket og gått ubeseiret, men fjorårets andre oppgjør (41-21) kunne gått begge veier. Og vi som var der glemmer nok ikke med det første NM-semifinalen 2017, som holdt på å bli et comeback verdig New England Patriots i SB LI, og som av mange anses å ha vært det reelle oppgjøret mellom Norges to beste lag (NM-finalen uka etter ble som kjent en svært ensidig seier for Vikings over 1814’s).

I årets serie har våre menn åpnet med tap borte mot Eidsvoll 1814’s (34-0), mens Vikings har startet med to oppskriftsmessige seire over fjorårets to D1-lag, henholdsvis Sarpsborg Olavs Menn (40-0) og Kristiansand Gladiators (34-19).

Vi er kjempeklare for match, og håper at så mange som mulig møter opp og støtter laget! Ta med familie og venner – One Team One Family????????