Det å møte Åsane Seahawks i finale på U17 visste vi ville bli en jevn kamp, og vi hadde forberedt oss godt med å se semifinalen mellom Seahawks og Vikings. Det skulle vise seg at Åsane også hadde gjort en bra jobb med å se hvordan vi spilte. Kampen skulle bli en ordentlig stillingskrig hvor kampen svingte veldig, og begge lagene gikk etterhvert tomme for nye spill. Åsane etablerte et bra pasningspill og utnyttet dette med lange pasninger som var vanskelig for Trolls å dekke.

Trolls kjørte en blanding av løp og pasningspill som gjorde at vi fikk noen poeng på tavla.

Lagene fulgte hverandre tett hele veien og da det stod 16-14 til Åsane greide Andreas/Oskar å komme opp med et godt spill hvor WR Albin plukket ned en pasning fra QB Jørgen og løp den inn for ny TD. Ekstra poenget ble sparket inn av Sindre .

Trolls tok ledelsen 23-16 ut i slutten av Q3 og Trolls benyttet muligheten til å kjøre løpespill for å få klokka til å gå.

I løpet av sesongen hadde linjemannen vår Kidus fått prøvd seg som RB på treninger, og nå var det tid for at han også skulle forsøke seg i kamp. Etter noen løp greide Kidus å løpe inn en 40 yards TD.

Selv om dette var en sterk lagseier med  mye bra spill skal en del av æren for seieren i denne jevne kampen gå til defencen og defensive coordinator Mads og Miquel klarte å holde Trolls inne i kampen.

Nå går vi inn i litt ferie modus før U19 og U15 skal ut å kjempe om nye seere til høsten

Tekst: Truls Bråthen
Foto: Peter von Tangen-Jordan