Kjære spillere, foreldre og funksjonærer i Vålerenga Trolls,

Vi er som vi alle vet i en svært vanskelig og spesiell situasjon. Ingen av oss har opplevd noe lignende tidligere og ingen kunne ha forutsett dette.

Vi har avlyst våre treninger og årets første seriekamp for senior er allerede avlyst. Skal vi tro på de signalene som blir gitt fra helsemyndigheten så er ikke dette over på kort sikt. Ingen vet lengden på de tiltak som styremaktene har iverksatt og ingen vet konsekvensene av den perioden vi nå går igjennom.

Det er en helvetes situasjon. Winston Churchill, Englands statsminister under andre verdenskrig sa en gang i en av sine taler til det engelske folk da det så som mørkest ut;

«If You Are Going Trough Hell, Keep Going». Det må vi gjøre også. Vi må stå i det. Vi må spare der vi kan og vi oppfordre spillere, foreldre og funksjonærer til lojalitet, samhold og utholdenhet. 

Han sa også i en av sine taler; «We Shall Never Surrender». Det skal heller ikke vi gjøre. Vi skal ikke gi oss. Vi skal stå i det og komme ut av dette som en sunn og god klubb.

Styret har for 2020 budsjettert med ca. kr. 300.000 i inngangsbilletter, kiosk- og effektsalg, samt dugnader. Dugnadsinntektene som representerer den langt største delen av denne summen kommer hovedsakelig fra kultur- og idrettsarrangementer. De er i den nærmeste fremtid avlyst.

Styret i Trolls vil gjøre alt som står i vår makt for å sikre klubbens økonomi og treningene vil starte opp igjen så snart det blir gitt positive signaler fra myndighetene.

Inntil videre så henstiller vi til alle om å holde humøret oppe, gjennomføre egentreninger og holde kontakten på sosiale medier.

Dette skal vi klare fordi vi er: One Team One Family.

Med vennlig hilsen
Styret Vålerenga Trolls