Kjære Trolls familien,

Et helt spesielt år går mot slutten og vi går inn i et nytt som heller ikke ser så bra ut selv om vaksine er på vei. Tross store utfordringer gjennom året så har vi mye å glede oss over.

Styret vil uttrykke sin beundring over den innsatsen som fant sted i året som gikk, spesielt med tanke på U15 og U17. U15 fikk ikke spilt så mange kamper, men viste bra spill og vant all sine kamper. U17 tapte bare en kamp, men vant til gjengjeld seriefinalen mot Vikings. Det er imponerende å se hvordan dere klarte å opprettholde treningene gjennom våren spesielt og ut sesongen. Dette kan dere være stolte av.

U13 har blitt bare flere og flere. Dette er en gruppe som styret vil satse sterkere på i året som kommer. En veldig spennende gjeng.

Det er med glede at vi registrerer at nesten 30 spillere har meldt sin interesse for å spille Senior Elite neste år, noe vi ser frem imot med stor spenning. Det hadde vært fantastisk om vi hadde klart å etablere et slagkraftig seniorlag igjen. Mye godt lagarbeide legges ned tross restriksjoner. Våre kreative Sr trenere har funnet nye måter å samles på.

Damespillerne har også, mirakuløst, klart å opprettholde humøret og treningsaktiviteten i en sesong med Covid restriksjoner og avlyst seriespill i Sverige. Vi satser videre på utvikling av laget.

Mye arbeid har vært nedlagt med å få politikere til å vedta at det vil bli lagt undervarme på Jordal. Et lite sår i gleden er at banen ikke blir ferdigstilt før tidligst våren 2022. Et tidligere vedtak om at klubbhuset skulle totalrenoveres er trukket tilbake, men det er nå avsatt midler til oppussing av deler av klubbhuset.

Det gjelder å stå i det, uansett hvilke utfordringer vi møter. Det gjelder å holde humøret oppe og se fremover, noe vi synes dere har vært flinke til i året som vi har bak oss. Styret vil derfor få takke dere for det arbeidet dere har nedlagt, spillere, trenere, lagledere og andre funksjonærer.

Med ønske om en riktig god jul og et godt nytt år,
Styret
Vålerenga Trolls