Trolls sommeraktiviteter 2022


Amerikansk fotball – en idrett for alle – UKE 25 – gratis

Vålerenga Trolls amerikansk fotballklubb inviterer til GRATIS sommeraktiviteter på Kampen 20.-24. juni. Aktivitetene er for alle mellom 13-17 år. Amerikansk fotball er en allsidig og morsom sport som har plass til alle. Det kreves ingen forkunnskaper eller fysisk form.

Aktivitene er fra klokken 12-16 og består av oppvarming, fotarbeid, kasting av ball, introduksjon til takling, flagg fotball og masse moro. Vi har rikelig med pauser og det er lov å ta seg en pause når man trenger det. Vi deler opp i grupper slik at det blir en jevn trening. Alle som deltar vil få en t-skjorte som minne.

Dette trenger deltageren: vannflaske, treningsklær, og treningssko. Det vil være frukt og vann tilgjengelig. Vi oppholder oss på kunstgresset bak Kampen skole. Husk å velg aldersgruppe så det er lettere for oss å dele opp i riktig grupper.

PÅMELDING

Fysisk aktivitet og lek på amerikansk vis - UKE 25 til og med 33 - gratis


TIRSDAGER OG TORSDAGER – et sted nær deg (vil bli publisert i midten av juni)

I år vil vi ta med oss sporten vår rundt om i byen på fritidsklubber, baner, foreninger og andre steder hvor barn og unge er. Vi vil etter hvert legge ut liste over hvor Trolls-SOMMERTURNÉ 2022 befinner seg.

Vi legger opp til at alle som vil kan delta på aktivitet og trening 2 ganger i uken gjennom hele sommeren. På den måten får du innblikk i sporten vår. Samt at du blir kjent med spillere og trenere på en gøy og uformell måte

Heng deg med når du kan. Krever ingen forkunnskap eller bindingstid.

Møt opp der vi er – i komfortable sko og klær!